KÜTAHYA / TAVŞANLI - Tavşanlı Atatürk Anadolu Lisesi

Millî Eğitim Müdürümüz Hasan BAŞYİĞİT Okulumuzu Ziyaret Etti

Tavşanlı'da yapılan "İlçe Millî Eğitim Müdürleri Toplantısı" dolayısıyla Millî Eğitim Müdürümüz Hasan BAŞYİĞİT ve Millî Eğitim Müdür Yardımcımız Hakan GÖLPINAR Tavşanlı ilçemize ziyaret gerçekleştirdiler. Millî Eğitim Müdürümüz Hasan BAŞYİĞİT ve Millî Eğitim Müdür Yardımcımız Hakan GÖLPINAR toplantıdan sonra okulumuzu ziyaret ettiler. Tavşanlı İlçe Millî Eğitim Müdürü Raşit Refik KÜÇÜKKAĞNICI'nın eşlik ettiği ziyarette Millî Eğitim Müdürümüz Hasan BAŞYİĞİT sınıflarda öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle sohbet eden Millî Eğitim Müdürümüz Hasan BAŞYİĞİT, öğrencilerin üniversite sınavına hazırlanıp hazırlanmadıklarını sordu, çok çalışmalarını tavsiye etti. Öğrencilere kitap hediye eden Millî Eğitim Müdürümüz Hasan BAŞYİĞİT bol bol kitap okumalarını da tavsiye etti. Sınıf ziyaretlerinden sonra öğretmenler odasında öğretmenlerimizle bir araya gelen Millî Eğitim Müdürümüz Hasan BAŞYİĞİT okul yönetiminden ve öğretmenlerden okuldaki eğitim öğretimle ilgili bilgi aldı.

06-03-202406-03-2024

Yayın: 06.03.2024 - Güncelleme: 06.03.2024 10:34 - Görüntülenme: 39